MOTIVUL PENTRU CARE AM CREAT PROPRIUL MEU BRAND DE MAKE-UP

SHEIKA

We rise by lifting others.”
― Robert Ingersoll

“ If your dreams don’t scare you, they aren’t big enough.”― Ellen Johnson Sirleaf ”.

Doua citate care mi-au guvernat fiecare decizie si motivul pentru care am creat propriul meu brand de make-up – SHEIKA. Intotdeauna am stiut ca scopul meu in viata este sa ofer ajutor oamenilor din jurul meu, sa fiu recunoscuta si amintita pentru grija si blandetea fata de altii.In vizunea mea nu exista recompensa mai mare decat sa sti ca cineva a rasulfat usurat datorita tie, ca gestul tau a impulsionat pe cineva la nevoie sa fie fericit. De-a lungul timpului am simtit ca pot face mult mai mult, pot ajuta mai multi oameni, pot tinti mai sus.

Acela a fost momentul cand am decis sa imi construiesc propriul brand de make-up , sa comunic si sa ajut fete si femei din toata lumea , sa le ofer incredere in sine prin intermediul produselor de make-up SHEIKA.SHEIKA este un nume din cultura araba ce are semnificatia deosebita: femeie LIDER, o femeie ONORIFICA, trasaturi ce cuprind perfect esenta brand-ului.

Timp de luni la randul  am lucrat non-stop in alegerea formulelor perfecte si nuantelor potrivite pentru a crea produse de inalta calitate care sa captureze esenta orientala si majestica a brand-ului.

Cu grija fata de mediul inconjurator, toate produsele SHEIKA sunt vegane si netestate pe animale.Am lucrat impreuna cu cei mai talentati graficieni si designeri pentru a ma asigura ca viziunea mea devine realitate.

Conceptul produselor si modul de prezentare al acestora este personalizat exclusiv pentru clientul nostru ,cu mare atentie la detalii ce vor oferi un unboxing experience de neuitat.

Nu exista competitie, suntem toti diferiti, iar viziunea brand-ului Sheika este sa transmita apreciere si grija fata de client oferind o experienta orientala de neuitat ce incepe in momentul alegerii produsului online pe website-ul nostru si continua de fiecare data cand clientul ne poarta produsele ca parte din rutina sa zilnica de ingrijire.

Va multumesc ca sunteti alaturi de noi si promit sa va tinem la curent cu toate trendurile inovative in make-up, grija pentru calitate fiind prioritatea noastra numarul unu.

O zi cat mai  orientala,

Cu stima,

Raluca Manea

Founder & CEO

          SHEIKA