WHAT IS IT?

Cu nuante de maro ciocolata CHOCO BROWN by Marisa Paloma este un produs pentru sprancene ce ofera rezistenta si acoperire pentru un look definit al acestora pana la 12H!

QMDD1 (1)

Sistemul burete datorita formulei extreme de cremoase permite pensulei sa fie saturate cu cantitatea potrivita de produs!

KEY INGREDIENT

CHOCO BROWN by Marisa Paloma contine un boost de Vitamina E care ofera in timp sprancene sanatoase si activeaza cresterea firelor de par!

MDD2

WATERPROOF EYEBROWS

Cu formula sa rezistenta la apa CHOCO BROWN by Marisa Paloma ofera sprancenelor tale timp de ore intregi un finisaj impecabil care nu se indeparteaza, dar se inlatura usor cu demachiant!

MDD13

BRUSH ALERT

Marginea ultra subtire al dublu aplicatorului inclus, distribuie culoarea cu precizie pe intreaga spranceana, iar celalat capat este format dintr-o perie de dimensiuni perfecte care estompeaza pentru un aspect natural al sprancenelor tale!

MDD4

PERFECT BROW PACK

COMBO-UL Perfect Brows este format dintr-un brow soap kit Sheika pentru un efect natural si wow al sprancenelor tale si un CHOCO BROWN by Marisa Paloma pentru obtinerea unui efect de microblading la tine acasa! Daca vrei sprancene perfecte acest combo nu trebuie sa iti lipseasca!

MDD31

DARK HAIR DON’T CARE!

Nuantele ciocolatii din CHOCO BROWN by Marisa Paloma complimenteaza nuantele de par ca abanosul, brunet, saten inchis si mediu precum si castaniu!

MDD5

MARISA’S FAVOURITE

CHOCO BROWN by Marisa Paloma este un produs vegan si netestat pe animale!

MDD6

MARISA’S PRO TIP

MDD7

Pentru a adauga dimensiune sprancenelor tale incepe prin a defini baza sprancenei, trasand o linie in partea inferioara care sa urmareasca forma ta naturala. Trage usor produsul in sus cu ajutorul periei speciale pentru a estompa bine linia facuta. Apoi incepe sa trasezi linii scurte deasupra sprancenei fara sa depasesti forma ta. Nu uita sa umpli golurile si la final sa estompezi totul foarte bine folosind dublul aplicator inclus!

CHOCO BROWN

by Marisa Paloma

120 RON

Perfect Brow Pack

200 RON

160 RON